Indux Basic

Indux Basic er en taklampe med et behagelig varmhvitt LED-lys. Lampen passer like fint enten det er ved spisebordet, på kontoret eller i møterommet. Materialet er gjennomfarget MDF.
SKU: INDUXB01LA
*

Indux Basic er en taklampe inspirert av et lekkert Skandinavisk «retro design» med behagelig varmhvitt 72W 4000K LED-lys.

Indux har ikke integrert teleslynge men har akustiske egenskaper for vesentlig optimalisering av taletydeligheten.  Indux fungerer som en kombinert diffusor og reflektor hengende rett over samtalepunktet og vil forbedre taletydeligheten. Ønsker du teleslyngelampen finner du Indux Loop her

I spisestuen eller over kjøkkenbordet
Indux Basic passer rett inn over et hvilket som helst stue -eller kjøkkenbord.

I møterommet
Indux Basic bør være fast innredning i ethvert møterom. I tillegg til et meget godt lys, forbedres lydkvaliteten vesentlig i en møtesamtale eller Skypesamtale. Effekten oppnås ved at lydbølgene brytes opp av Indux overflatestruktur og begrenser uønsket lydsmitte i et klangfylt rom.

Over kontorpulten
Her kommer virkelig Indux Basic til sin rett. Ved en kontorpult plassert i et kontorlandskap skapes det et godt akustisk miljø enten man snakker i telefon eller er i en Skype situasjon. I tillegg blir det meget god og behagelig belysning over hele pultområdet. 

Materiale:
Lampen er laget i gjennomfarget MDF. Materialet er miljøvennlig, fuktavvisende og leveres i oljevokset utførelse. Fargevalgene er svart, grå og brun.

Størrelse INDUXB01LA:
H: 100mm x L: 1215mm x B: 615mm

Vekt: 23kg

Inkludert:
Oppheng og 3m kabel med stikkontakt.

Leveringstid:
Forventet leveringstid er 1-3 uker

Kontakt oss
Har du spørsmål om produktet, priser eller levering – kontakt oss på support@avinordic.com